Premiéra „žen“ v lize a juniorů v KP Lbc kraje

A tým Bižuterie

Ženské „A“ si odbylo premiéru v druhé lize v Tuchlovicích po prohrách 3:0 a 3:1. Hráno v Doksech u Kladna, na soupisce zkušené soupeřky z EX. Začínáme sezónu, o které dopředu víme, že každý bod bude zlatý a bude to hodně o morálních vlastnostech. Tým se nepodařilo doplnit zcela podle představ, přesto jsem se rozhodli, že než zůstat na zadku v KP, popereme se s drsnou volejbalovou realitou. Dopolední volejbal byl papírově jednoznačnou záležitostí, přesto se hrál parádní volejbal. Zkušené soupeřky rozhodovaly těžkým servisem a především vysokým kompaktním blokem. Přesto Anička i Colleta útočily skvěle. Ráno to ovšem nestačilo ani na set.
Odpoledne holky vlétly do zápasu, vyhrály s nadšením první set. Druhý jsme v koncovce nesložili. Ve čtvrtém setu Anička sahala sérií servisů po tie-breaku, ale zůstalo u snahy.
Byla to velmi náročná premiéra, zejména pro Viki i Majdu na bloku, které se s tím popraly úplně skvěle.

Tuto sobotu mladý tým SVBC, a my bohužel, nebudeme komplet z důvodů zejména pracovních, ale snad si nějak poradíme.

Juniorský tým naopak patří mezi favority soutěže. Tuto neděli kluci  po dvou lehkých výhrách (Slavia, Nový Bor) výhrách, jsme trochu bohorovně ztratili tie-break pro Zákupům – zaslouženě.
Kluci se Zákup dospěli a hráli s větším nadšením a zaujetím. My jsem hráli „profesorský“ volejbal, na který ještě nemáme odpracováno. Volodymyr výborně zastoupil Aleše, který již nepatří věkem do kategorie U22. Výborně na bloku Kuba, také premiéra z U16. Pavel místy trochu na půl plynu a černou chvilku si vybral i pink. Bohužel, v úplně blbé chvíli 😀 . Vítězná premiéra Míry. Jinak kluci skvěle jako parta. 

Máme na čem pracovat. Je toho moc a trochu nestíhám,.. 🙂 Zatím jenom psát příspěvky.

Related Images:

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*