První vydřený bod na Fügnerce pro ženské „A“

Jeden ? Málo,..

Ženy "A" Bižuterie

Pro většinu holek neznámý soupeř, ale dopředu bylo zřejmě, že to nebudeme mít jednoduché. Mladé a velmi dobře najeté soupeřky zlobily velmi těžkým servisem a nedělaly hloupé chyby. Ráno jsme projeli dvě koncovky ve druhém a třetím setu, které jsme měli ve svých rukách, bohužel jsme „nesložili“ rozhodující balóny.
Odpolední utkání jsme začali daleko lépe, soupeř nám dával více prostoru a vedení 2:1 vypadalo slušně. Holky hrály výborný volejbal. Čtvrtý set rozhodly chyby na příjmu a trochu odcházející fyzička. Tie-break jsme prohrávali díky horšímu příjmu od samotného začátku, a těžké bodovky z pole se nám nepodařilo příliš uhrávat.
Bude to ještě hodně náročné. Jedna věc je být si vědom svých možností, ale druhá je věc, že sakra nechceš prohrát. Bohužel jsme si vše zkomplikovali sami ještě před začátkem, ale interní trable na web nepatří. Tak musím jednoznačně vyzdvihnout výkon Báry Sedlákové, která nám přijela pomoci na pink. Setkání doslova „po letech“. A pokud jsme někde měli trabl, tak to rozhodně nebylo na tomto postu.
Pokud má z něčeho trenér radost, tak z výkonu Majdy a Sáry na bloku a Nely na liberu, která udělala za měsíc neuvěřitelný pokrok, ale především to unesla mentálně.. Skvělý příklad pro některé starší ročníky :-D.
Takže v sobotu si zajedeme do Kralup nad Vltavou a bude to podobný soupeř jako tuto sobotu. Los není lehký, ale to k tomu patří. Pro nás bude nejtěžší udržet morálku a soustředění na klíčové zápasy.

  • Díky Karlovi a Matesovi za zápis. To bych asi už nedal,.. 🙂 
  • Zdeněk Bydžovský v pohodě, druhá rozhodčí (mně by stačil jeden) hodně oboustranných nepřesností. 

Related Images:

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*